Strona: Egzamin dyplomowy / Wydział Mechaniczno-Technologiczny Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli

Nasi Partnerzy

Egzamin dyplomowy

II termin egzaminu dyplomowego weryfikującego efekty uczenia się w roku akademickim 2023/24:

Kierunek

Forma

Data/sala

Mechanika i budowa maszyn

stacjonarne

12.07.2024 
godz. 09:00,
sala 106

.

niestacjonarne

Zarządzanie i inżynieria produkcji

stacjonarne

niestacjonarne

 

Egzamin dyplomowy obejmuje:

  • weryfikację efektów uczenia się osiągniętych podczas studiów na danym kierunku, poziomie i profilu na zasadach określonych przez dziekana.

W roku akademickim 2022/2034 i 2023/24 weryfikacja efektów uczenia się odbywa się w formie testu jednokrotnego wyboru. Zakres tematyczny pytań odpowiada zagadnieniom do weryfikacji uczenia się dostępnym pod linkiem

  • Obronę pracy dyplomowej, o ile program studiów przewiduje obowiązek jej złożenia.

Przed egzaminem dyplomowym należy złożyć wniosek o wydanie dyplomu w wersji papierowej lub elektronicznej do właściwego dziekanatu.

            Opłata za dyplom /DOTYCZY STUDENTÓW PRZYJĘTYCH PRZED R.AK. 2019/20/ powinna być uiszczona na indywidualne konto studenta najpóźniej w dniu przesyłania wymaganych dokumentów: 

  • I WARIANT– 60 zł  ( oryginał dyplomu i dwa odpisy w języku polskim, oryginał suplementu i dwa odpisy w języku polskim),
  • II WARIANT – 100 zł  ( oryginał dyplomu i jeden odpis w języku polskim, oryginał suplementu i jeden odpis w języku polskim,  odpis dyplomu w języku obcym i suplementu w języku angielskim)

Termin egzaminu dyplomowego, weryfikującego efekty uczenia się w roku akademickim 2023/24:

Kierunek

Forma

Data/sala

Mechanika i budowa maszyn

stacjonarne

01.07.2024 
godz. 11:00,
sale 120, 118, 116, 114

.

niestacjonarne

Zarządzanie i inżynieria produkcji

stacjonarne

niestacjonarne

 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję