Aktualności

01 Lip

Podpisanie porozumienia z KUL

01-07-2019 r.
W dniu 29 czerwca została podpisana umowa dotycząca współpracy Politechniki Rzeszowskiej i Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego.
28 Cze

PODWÓJNY SUKCES NAUKOWY UCZNIA LO IM. KEN W STALOWEJ WOLI

28-06-2019 r.
Z przyjemnością informujemy, że Wojciech GAJDA uczeń Liceum Ogólnokształcącego im. Komisji Edukacji Narodowej w Stalowej Woli już po raz drugi uzyskał tytuł finalisty Olimpiady Wiedzy Technicznej.
 
24 Cze

Wypełnij ankietę - czekamy na Twoją opinię!

24-06-2019 r.
Do 15 lipca br. na Politechnice Rzeszowskiej trwa proces ankietyzacji. Studenci, uczestnicy studiów doktoranckich, słuchacze studiów podyplomowych oraz...
19 Cze

Halka - wersja współczesna

19-06-2019 r.
Dnia 18 czerwca 2019 o godzinie 19.00 w Miejskim Domu Kultury w Stalowej Woli miał miejsce musical pt. „Halka – wersja współczesna”.
 
18 Cze

Konkurs interaktywny pn. „Z SANBankiem – nowocześnie i bezpiecznie”

18-06-2019 r.
W dniu 17.06.2019 r. w studenci Wydziału Mechaniczno-Technologicznego Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli wzięli udział w Konkursie interaktywnym pn. „Z SANBankiem – nowocześnie i bezpiecznie”.
12 Cze

[VIDEO] II Międzynarodowa Konferencja Naukowa na Wydziale...

12-06-2019 r.
Zapraszamy do obejrzenia filmu z II Międzynarodowej Konferencji Naukowej, która odbyła się na Wydziale Mechaniczno-Technologicznym PRz w Stalowej Woli 5-7 czerwca br.
 
11 Cze

Mikrus w Mieleckiej Bibliotece

11-06-2019 r.
W dniu 10.06.2019 r. w Mielcu odbyło się spotkanie zatytułowane „Mikrus w Mieleckiej Bibliotece”.
07 Cze

II Międzynarodowa Konferencja Naukowa na Wydziale...

07-06-2019 r.
06 czerwca 2019 r. to drugi dzień organizowanej na Wydziale Mechaniczno-Technologicznym Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli II Międzynarodowej Konferencji Naukowej...
 

Nasi Partnerzy

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję