Strona: Konkurs na najlepszą pracę dyplomową pn. „Potencjał rozwojowy przestrzeni Województwa Podkarpackiego” / Wydział Mechaniczno-Technologiczny Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli

Nasi Partnerzy

Konkurs na najlepszą pracę dyplomową pn. „Potencjał rozwojowy przestrzeni Województwa Podkarpackiego”

2025-09-26

Z ogromną przyjemnością zapraszamy do udziału w pierwszej edycji otwartego Konkursu na najlepszą pracę dyplomową pn. „Potencjał rozwojowy przestrzeni Województwa Podkarpackiego", ogłoszonego przez Zarząd Województwa Podkarpackiego.

Celem Konkursu jest wyróżnienie najlepszych prac dyplomowych łączących tematykę rozwoju, klimatu i przestrzeni. Wyróżnione i nagrodzone prace będą mogły stać się cennym źródłem inspiracji dla polityki rozwoju województwa.

Łączna pula nagród wynosi 20 000 zł, a zgłoszenia przyjmowane są w terminie od 18 września do 7 listopada 2025 r.

Liczymy na Państwa pomoc w dotarciu z zaproszeniem do jak najszerszego grona studentów i absolwentów dlatego zwracamy się z uprzejmą prośbą o:

  • zamieszczenie informacji o Konkursie na stronie internetowej Państwa Uczelni,
  • rozpowszechnienie wiadomości wśród studentów i absolwentów (np. w mediach społecznościowych, newsletterach, tablicach ogłoszeń),
  • wydrukowanie i wywieszenie plakatu promującego Konkurs (w załączeniu przesyłamy plik JPG do samodzielnego wydruku).

Wszelkie informacje, regulamin Konkursu oraz formularz zgłoszeniowy dostępne są na stronie internetowej Samorządu Województwa Podkarpackiego: https://podkarpackie.pl/index.php/rozwoj-regionalny/aktualnosci/i-edycja-konkursu-potencjal-rozwojowy-przestrzeni-wojewodztwa-podkarpackiego oraz w Biuletynie Informacji Publicznej: https://bip.podkarpackie.pl/samorzad-wojewodztwa/planowanie-przestrzenne/7512-i-edycja-konkursu-potencjal-rozwojowy-przestrzeni-wojewodztwa-podkarpackiego

W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z Panią Wiolettą Malską (tel. 17 743 30 45) lub Panią Magdaleną Prendecką (tel. 17 555 33 10).

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.