Strona: Wydział Mechaniczno-Technologiczny Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli / Strona: 41

Nasi Partnerzy

Aktualności

30 Wrz

Nowoczesne technologie 3D stosowane w przemyśle oraz odlewnictwie

30-09-2019 r.
Wydział Mechaniczno-Technologiczny Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli zaprasza na seminarium
18 Wrz

Immatrykulacja rocznika 2019/20

18-09-2019 r.
W dniu 30 września 2019 r. o godz. 9.00 na Wydziale Mechaniczno-Technologicznym Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli odbędzie się uroczysta immatrykulacja studentów studiów stacjonarnych.
 
17 Wrz

Zapraszamy na VI Forum Pszczelarskie

17-09-2019 r.
Zanim na Politechnikę Rzeszowską wrócą wraz z nowym rokiem akademickim studenci, w pięknej auli działającego w Stalowej Woli Wydziału Mechaniczno-Technologicznego zgromadzą się po raz kolejny…
23 Lip

Ostatnie wolne miejsca na studia!

23-07-2019 r.
Zapraszamy na studia na Wydziale Mechaniczno-Technologicznym. Zostały już ostatnie wolne miejsca!
 
01 Lip

Podpisanie porozumienia z KUL

01-07-2019 r.
W dniu 29 czerwca została podpisana umowa dotycząca współpracy Politechniki Rzeszowskiej i Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego.
28 Cze

PODWÓJNY SUKCES NAUKOWY UCZNIA LO IM. KEN W STALOWEJ WOLI

28-06-2019 r.
Z przyjemnością informujemy, że Wojciech GAJDA uczeń Liceum Ogólnokształcącego im. Komisji Edukacji Narodowej w Stalowej Woli już po raz drugi uzyskał tytuł finalisty Olimpiady Wiedzy Technicznej.
 
24 Cze

Wypełnij ankietę - czekamy na Twoją opinię!

24-06-2019 r.
Do 15 lipca br. na Politechnice Rzeszowskiej trwa proces ankietyzacji. Studenci, uczestnicy studiów doktoranckich, słuchacze studiów podyplomowych oraz...
19 Cze

Halka - wersja współczesna

19-06-2019 r.
Dnia 18 czerwca 2019 o godzinie 19.00 w Miejskim Domu Kultury w Stalowej Woli miał miejsce musical pt. „Halka – wersja współczesna”.
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję