Strona: Wydział Mechaniczno-Technologiczny Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli / Strona: 4

Nasi Partnerzy

Aktualności

13 Mar

James Dyson poszukuje pomysłów wśród studentów kierunków inżynierskich

13-03-2024 r.
James Dyson poszukuje pomysłów, które zmienią świat – ruszyła nowa edycja międzynarodowego konkursu skierowanego do studentów kierunków inżynierskich.
11 Mar

Przedłużenie rekrutacji do międzynarodowych staży EIT Food RIS Fellowships!

11-03-2024 r.
Studenci i absolwenci różnych kierunków wciąż mają szansę zgłosić się do projektu i wziąć udział w płatnych stażach w topowych firmach z branży rolno-spożywczej.
 
09 Mar

Startuje kolejna edycja programu grantowego SOFIA

09-03-2024 r.
Program grantowy SOFIA (Science Onde Flow Innovation Academy) nagradza pomysły, które mają szansę w realny sposób przyczynić się do transformacji energetycznej w Polsce.
07 Mar

II Konferencja dla Dyrektorów Szkół Ponadpodstawowych

07-03-2024 r.
5 marca 2024 r., w auli Wydziału Mechaniczno – Technologicznego Politechniki Rzeszowskiej w Stalowej Woli odbyła się druga Konferencja dla Dyrektorów Szkół Ponadpodstawowych.
 
27 Lut

Akademickie Mistrzostwa Polski w Szachach w Lublinie

27-02-2024 r.
W dniach 23-25.02 odbyły się Akademickie Mistrzostwa Polski w Szachach w Lublinie. Nie zabrakło tam studenta Wydziału Mechaniczno-Technologicznego.
26 Lut

Oferta pracy w firmie Cellfast

26-02-2024 r.
Firma Cellfast poszukuje uczniów i studentów do pracy.
 
15 Lut

Absolwenci WMT

15-02-2024 r.
14 lutego studia magisterskie na kierunku mechanika i budowa maszyn o specjalności robotyzacja i organizacja procesów wytwarzania ukończyło 24 osoby. Dyplomy z wyróżnieniem otrzymało 6 osób.
31 Sty

Ogólnopolski konkurs TRUMPF Huettinger na najlepszą pracę inżynierską,...

31-01-2024 r.
Nagrody od 4 000 zł do 16 000 zł!
 

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję